« terug naar vorige pagina

Psychische hulp: praktijkondersteuner GGZ

Hans Veltman werkt als praktijkondersteuner GGZ (Geestelijke GezondheidsZorg) in onze praktijk. Hans is bereikbaar via de assistente (tel: 0255-745222).

De praktijkondersteuner GGZ is een gespecialiseerde hulpverlener, psycholoog. U kunt na overleg met de huisarts bij de praktijkondersteuner GGZ terecht voor psychische problematiek, zoals bijvoorbeeld spanningsklachten en depressieve klachten.

De praktijkondersteuner GGZ kan samen met u kijken wat er aan de hand is en hoe u het best geholpen kan worden. Er kan ook een kortdurende behandeling ingezet worden. De behandeling bij de praktijkondersteuner GGZ behoort tot de huisartsenzorg, waardoor er voor u geen kosten aan verbonden zijn. Als uit de gesprekken blijkt dat u intensievere of specialistische begeleiding nodig heeft, kunnen we samen met u en de huisarts zoeken naar een geschikte vervolgbehandeling.

Heske van Veen werkt bij ons als praktijkondersteuner GGZ jeugd. Heske begeleidt kinderen, adolescenten en jong volwassenen en ondersteunt bij opvoedkundige vraagstukken. Heske is bereikbaar via de assistente (tel: 0255-745222).